Kutya nyakörv

3.599 Ft

  - Tisztít
  • Ft
  • Ft
  • Ft

  (módosítható)

  • Ft

Szeretnél valami igazán személyre szólót ajándékozni ? Akkor a megfelelő webáruházat választottad ! Termékeinket gondos előkészületek után ,magas minőségben készítjük el megrendelőinknek

Fontosnak tartjuk a felelős állattartást !

Ennek tükrében úgy gondoltuk ,hogy négy lábú kis kedvenceinknek is jár egy kis ajándék ! ☺️ Mostantól felvesszük termékeink közé az egyedi kutyus nyakörvet .

Miért is olyan jó ? 

Nagyon sokszor láttunk már példát arra ,hogy a kutyus kiszökött . Akár csak azért ,mert a gazdi után akart menni, akár azért ,mert megijedt egy petárdától/ tüzijátéktól.

Itt jön képbe az egyedi nyakörv !

Ha valaki megtalálja a kutyust ,megnézi a nyakörvét és máris tudja a gazdi elérhetőségét , tudja értesíteni őt a kutyus hollétéről.

Mivel számunkra nagyon fontos az állatok biztonsága ,így igyekszünk kedvező áron biztosítani a nyakörv vásárlását vevőinknek . A nyakörv teljesen személyre szabható(szín ,kutya neve,gazdi neve,telefonszáma,üzenet szövege) !

Termékadatok

Alapanyag: 100% poliészter

Teljes hosszúság: 34 cm-től 56 cm-es hosszig állítható

 

A várható kiszállítás legkésőbb 1 hét (függvényében a leadott rendelések mennyiségétől), rendelési összeg kiegyenlítésének dátumától számítva .

Tömeg 0,155 kg
Szín

Barna, Citromsárga, Fehér, Fekete, Kék, Lila, Narancssárga, Piros, Rózsaszín, Szürke, Zöld

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.