Az Ön által vásárolt termékek eladója Hegedűsné Mogyorósi Tímea E.V.
Pontos, jogszabályok által meghatározott adatai:

 • Székhely: Tiszakécske, Damjanich U.47.
 • Telephely: Kiskunhalas, Kossuth u.18/B. 3/7.
 • Képviselő: Hegedűsné Mogyorósi Tímea
 • Adószám: 59411574-1-23
 • Nyilv. sz.: 57438212
 • Bejegyző hatóság: Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Tiszakécskei Járási Hivatala
 • Bankszámlaszám: 10402506-86767480-81801002
 • Telefonszám: 06 70 735 3663
 • E-mail: info@kepesajandek.hu

A SZERZŐDÉS TÁRGYÁNAK LÉNYEGES TULAJDONSÁGAI

A webáruházban található termékek mind egyedileg készülnek a rendelés leadása után!

kepesajandek.hu webáruházban eladásra kínált termékek képezik a vállalkozó és a vásárlók közötti szerződés tárgyát. A vásárolni kívánt termékek tulajdonságait és jellemzőit a konkrét termék leírásában találja meg részletesen.

Kérjük, hogy a termékleírásokat figyelmesen olvassák el, hogy pontosan azt a terméket rendelhessék, melyre szükségük van. Adott esetben kérjék a
kepesajandek.hu segítségét e-mail-ben vagy telefonon. Adott termékek használata veszélyeket rejthet magában, a termékleírások ebben a tekintetben is segítséget nyújtanak.

A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. A megrendelt termékeket személyesen a telephelyünkön (6060 Tiszakécske, Damjanich u. 47.) tudja átvenni azokat vagy kiszállítjuk Önnek, a megrendelés során megadott szállítási módnak megfelelően.

Jelen feltételeket Hegedűsné Mogyorósi Tímea E.V. bármikor,  előzetes hozzájárulás és kihirdetés nélkül módosíthatja!

A SZERZŐDÉS, RENDELÉSI FOLYAMAT

Megrendelő megrendelése elküldésével Hegedűsné Mogyorósi Tímea E.V. vásárlójává válik. A megrendelés ügyfélszolgálatunk írásbeli visszaigazolása után tekinthető véglegesnek. A webáruházban a rendelési folyamat első lépése egy regisztráció, melyhez élő telefonszámot és e-mail címet is kérünk. Megrendeléseket fogadunk e-mailben és telefonon is.

Adatvédelem: birtokunkba jutott, a Megrendelő azonosításához szükséges adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, és semmilyen formában nem adjuk tovább harmadik félnek.

Hegedűsné Mogyorósi Tímea E.V. elektronikus kereskedelmi szolgáltatásai egyedi jelszóval vehetők igénybe. A jelszó azonosítja a Megrendelőt, használata hitelesen bizonyítja, hogy a megrendelést a Megrendelő megtette. A Megrendelő teljes felelősséget vállal a jelszó kezeléséért, azt harmadik fél részére nem ismerteti. Hegedűsné Mogyorósi Tímea E.V. nem vállal felelősséget azon károkért, amelyek a jelszó illetéktelen használatával keletkeztek akár a Megrendelőnél, akár harmadik személlyel szemben.

A szerződés, illetve a szerződéskötés nyelve: magyar.

Az áruházban feltüntetett árak, érvényes fogyasztói árak. Amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a webáruházban, az áru elküldése előtt telefonon, illetve elektronikus levélben megkeressük Önt.
Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 09:00 – 17:00 óráig történik.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, melyben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén, illetve nyomon követheti ha belép az oldalra regisztrációkor megadott adataival.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

JOGÉRVÉNYESÍTÉS

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy amennyiben a megrendelt termék megérkezik, az átvétel igazolása előtt ellenőrizze, hogy a terméket hiánytalanul megkapta –e. Kiszállítás esetén máskülönben nehéz bizonyítani az esetleges hiányokat.

Amennyiben termékeinkkel kapcsolatosan minőségi kifogás merülne fel, úgy a jogszabályoknak megfelelően a 49/2003. GKM rendelet által meghatározottak szerint járunk el. A szavatossági igényeket a vásárlást igazoló bizonylattal tudják érvényesíteni. Hegedűsné Mogyorósi Tímea E.V . a jogszabály értelmében jegyzőkönyvet köteles felvenni a minőségi kifogásról. Hegedűsné Mogyorósi Tímea E.V. a jogszabály értelmében törekszik arra, hogy a minőségi hibás termék kijavítását vagy kicserélését 15 napon belül elvégezze.

A minőségi kifogásokkal kapcsolatban kérjük, keresse a fent található elérhetőségeinket.

AZ ELÁLLÁS JOGA

A Megrendelő az 17/1999 Korm. rendelet 4. §-a alapján jogosult az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

Hegedűsné Mogyorósi Tímea E.V. köteles a Megrendelő által kifizetett termék árát legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni. Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a 8 munkanapos elállási határidő lejárta előtt a gazdálkodó szervezet a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte, a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát, ilyen szolgáltatás például a házhoz szállítás, a Pick Pack átvétel.

Az elállási jog minden árura vonatkozik, mely bontatlan, illetve bontott, de hiánytalan sérülésmentes állapotban érkezik vissza az üzletünkbe. A fogyasztóvédelmi törvény javasolja, hogy törekedni kell a termék óvatos felbontására, illetve célszerű megőrizni a számlát, garancia jegyet és az eredeti csomagolást is.

Az elállási jog az átvétel után megsérült termékekre nem vonatkozik.

Futárszolgálattal vagy postai úton visszajuttatott áru esetében legkésőbb az elállást követő 30 napon belül történik az összeg visszautalása. A visszautalt összegből levonásra kerülnek Hegedűsné Mogyorósi Tímea E.V. banki költségei.

A visszatérítés nem vonatkozik az áru bolthoz történő visszajuttatásának költségére, ezek a megrendelőt terhelik.

Amennyiben a termék nem rendeltetésszerű használatból adódóan hibásodott meg, károsodott, vagy értéke csökkent, úgy az eladó kártérítést követelhet a vevőtől.

Ha a termékről felbontás után, a futár jelenlétében kiderül, hogy bizonyíthatóan sérült, és ennek keletkezése az áru átvételét megelőzően történt akkor az elállási jog nem érvényesíthető. A termék sérülését a futárral felvetetett jegyzőkönyvvel lehet igazolni.

Nem vonatkozik az elállási jog a személyesen vásárolt/átvett árukra!

Az értékesítő követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Egyéb költségek a vásárlót nem terhelik.

17/1999 (II.5) Korm. rendelet 5. §-a alapján a Megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát:

 • hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta
 • olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl: kérésre összeállított konfigurációk, egyedi grafikával ellátott termékek.)

SZERZŐI JOGOK ÉS HIVATKOZÁSOK

A KépesAjándék weblapján (www.kepesajandek.hu) található összes grafikai és technikai szerkezet, megjelenítés megvalósítási módozatai, valamint a termékekre, Cégünkre vonatkozó összes adat, leírás illetve kép az ezen oldalakon látható formában Hegedűsné Mogyorósi Tímea E.V. tulajdonát képezi. A jogtulajdonos hozzájárulása nélkül ezek felhasználása a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

www.kepesajandek.hu-ról való hivatkozás során tilos úgy linket elhelyezni, hogy az valamely más oldal részeként jelenítse azt meg. Minden más esetben az oldalunkra mutató link elhelyezéséhez hozzájárulunk.

EGYÉB FELTÉTELEK

A kepesajandek.hu webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Hegedűsné Mogyorósi Tímea E.V-t nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba van az internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.kepesajandek.hu akadálytalan működését és a vásárlást.
Hegedűsné Mogyorósi Tímea E.V. szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban Hegedűsné Mogyorósi Tímea E.V. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely látogató rovására történt csalás miatt.

Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a vásárlási feltételekben rögzített szabályokat, Hegedűsné Mogyorósi Tímea E.V. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját.

Tárhelyszolgáltató adatai:

3in1Hosting Bt.
2310 Szigetszentmiklós, Szivárvány u. 1. fszt. 1.
Adószám: 22206118-2-13
Közösségi (EU) adószám: HU22206118
Cégjegyzékszám: 13-06-055290
Statisztikai szám: 22206118-6209-212-13

Szerződés utolsó módosításának időpontja:

2019. február 10.